За Нас

         Colorshadow Company дава своето начало от 1993 година със стартирането на художествени продукти гравюри върху камък /ръчна изработка/. Техника на точкова графика върху гранит /най- здравата скала в света/ . Компанията с годините се развива, като нашите отрасли се увеличават с времето.
     През 2004 година стартира дейността в областта на интериорните и екстериорни решения с производство и направа на фото пана, за сухи и мокри помещения, включително бани и басейни. Супер иновативна технология за времето си. С изпичане в муфелни високотемпературни пещи и обработка на изображенията с печат съдържащ керамични тонери. Започват да се изработват пълноцветни изображения върху порцелан и гранитогрес с широко приложение в екстериорното изкуство на паметниците, и произведенията на изкуството.
     Към днешна дата Colorshadow е развила още два отрасла в принт-стъклото и гипсовата орнаментарика, като до този момент компанията притежава най-модерните машини в България за дигитален печат върху стъкло с висока резолюция.
        Работим с най-добрите технологии за здравина и олекотяване на гипсовите интериорни профили: /корнизи, фризове, первази и др./, подсилени със стъкло-фибри.
 

 

Tigersshadows.com