Снимки и паметници от триплекс

 

proba osnova

Colorshadow извършва услугата изработване на снимки от Триплекс + EDT (Evolution Digital Tehnology) за поставяне на надгробни паметници, както и самостоятелни двулицеви паметници от Триплекс + EDT.

 

Предлагаме богато разнообразие на размери. Работим и с размери по поръчка на клиента, за големите размери на триплексовите изображения, винаги с предварителна уговорка  и уточняване.
Дебелината на стъклата за изображенията от Триплекс + EDT е общо 8 мм ( 2 стъкла х 4 мм ). Работим върху кристално предно стъкло, с цел постигане на по – висок контраст и яркост на цветовете, както и вярност с оригиналната фотография.
Двулицевите трипластови самостоятелни паметници изцяло от Триплекс + EDT, се изработват с 3 броя закалени стъкла с обща дебелина от 30 милиметра, подсигуряващи допълнителна здравина и защита срещу метеорологични условия.

 

Допълнителни услуги
Colorshadow разполага с квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в обработката и ретуш на дигитални и стари фотографии. За всяка една снимка може да бъде извършена една или няколко от следните допълнителни услуги:

 

Оцветяване на черно-бели фотографии;

Ocvetiavane 2Ocvetiavane 1

 

Смяна на костюм или дреха;

Kostumi 3 Kostumi 2 Kostumi 1

 

Смяна на оригиналния фон с пейзаж по избор на клиента,  подходящ за съответната фотография;

Fon 1  Fon 2

 

Надписи на имена, години и/или епиграфи по желание или проект на клиента;

Snimka nadpis

 

Реставрация/Ретуш на стари и/или наранени фотографии.

1  2

 

Важно!
Всяка една от допълнителните услуги се заплаща допълнително  по ценоразписа на Colorshadow!
Всяка една от допълнителните услуги е изцяло по желание на клиента!

 

 

Проекти

Colorshadow предлага и услугата изработване на индивидуален проект. Той се осъществява изцяло по желания на клиента и виждането му за крайния резултат.
Нашите квалифицирани специалисти отделят персонално време за изработване на всеки един проект. Предлагат своите съвети и идеи до постигане на пълно сходство с желанието на клиента.
Проектите не са включени в цената за изработване на снимки и двулицеви паметници  от Триплекс + EDT.
Проектите се заплащат 100% авансово!
При всяко желание на клиента за промяна по изготвения вече проект се заплаща допълнително, отделно от първоначално платената сума за проекта. Отново 100% авансово по ценоразписа на Colorshadow.

След получаване на сумата за проекта, предварително договорена според желаните от клиента услуги,  нашите специалисти стартират работата по него. В рамките на 3 работни дни, проектът се предоставя на клиентите за удобрение, след което се преминава към изработване на триплекс.

Доставка

Доставката се заплаща отделно от клиента при получаване на готовия триплекс продукт, по таблиците на избраната от него спедиторска компания!